Πώς το σύμπλεγμα ενζύμων επιδιόρθωσης του DNA αντιστρέφει τη γήρανση σε κυτταρικό επίπεδο;

Πώς το σύμπλεγμα ενζύμων επιδιόρθωσης του DNA αντιστρέφει τη γήρανση σε κυτταρικό επίπεδο;

Το δέρμα μας είναι έξυπνο και αυτοεπιδιορθώνεται. Όμως, κάποιες φορές απορυθμίζεται και δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Το δέρμα τότε βρίσκεται σε στρες, καθώς δέχεται επίθεση καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Ωστόσο, οι βλάβες του δεν είναι άμεσα ορατές.

Το κλειδί της ζωής, των κυτταρικών δραστηριοτήτων και ο μοναδικός πιο σημαντικός παράγοντας για την υγεία και την εμφάνισή μας είναι το DNA μας. Είμαστε το DNA μας και η αλληλεπίδρασή μας με το περιβάλλον καθορίζει με ποιόν τρόπο το DNA θα εκφραστεί. Κάθε φορά που το DNA μας δέχεται επίθεση από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες (όπως είναι η υπεριώδης ακτινοβολία, ο καπνός, η ρύπανση και οι άλλες τοξικές ελεύθερες ρίζες), ενεργοποιείται. Στην εποχή μας, όπου έχει αυξηθεί ο χρόνος έκθεσης μας στο μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες των ηλεκτρικών συσκευών που χρησιμοποιούμε καθημερινά είναι ακόμα πιο αναγκαίο να διορθώσουμε τις βλάβες που υφίστανται το δέρμα σε κυτταρικό επίπεδο. Ούτε το αντηλιακό ούτε τα αντιοξειδωτικά προϊόντα είναι 100% αποτελεσματικά για τον περιορισμό της βλάβης αυτής.

“Topically applied
DNA repair enzymes can reverse free radical damage
caused by UV exposure…”
The Skin Cancer Foundation Journal – Vol. XXXI, 2013

Το DNA fx221 Recovery Serum της PRIORI περιέχει – σε λιποσωματική μορφή- το μοναδικό σύμπλεγμα ενζύμων επιδιόρθωσης του DNA (Enzyme Complex: Ultrasomes, Roxisomes & Photosomes), που μιμούνται τα ένζυμα των κυττάρων μας στην αποκατάσταση των βλαβών, αυξάνοντας εντυπωσιακά την ταχύτητα αναστροφής της φθοράς του DNA. Περιέχει, επίσης, ισχυρά αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά που καταπραΰνουν, ηρεμούν και προστατεύουν το δέρμα και, τέλος, υαλουρονικό οξύ για την πιο προηγμένη ενυδάτωση.

Θεωρείστε το σαν ένα ‘’ασφαλιστικό συμβόλαιο’’ για το δέρμα σας, που προστατεύει και επιδιορθώνει τις αόρατες βλάβες. Μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Βελτιώνει τις μελαγχρωματικές βλάβες και τη φλεγμονή στα μελανοκύτταρα. Μειώνει την ερυθρότητα και την ευαισθησία και επαναφέρει την υγεία του δέρματος. Τέλος, επιταχύνει τα αποτελέσματα των επαγγελματικών θεραπειών.
Εντάξτε το DNA fx221 Recovery Serum της PRIORI στην καθημερινή ρουτίνα θεραπείας του δέρματος και δείτε το να αναστρέφει τα σημάδια της γήρανσης με τον πιο φυσικό τρόπο.