Λιπογλυπτική για Άνδρες

Λιπογλυπτική για Άνδρες

Μήπως, μολονότι αθλείστε και ακολουθείτε έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, με φυσιολογικό σωματικό βάρος, δεν καταφέρνετε να αποκτήσετε το γραμμωμένο σώμα  που ονειρεύεστε; Αν επιθυμείτε να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος, με μία μόνο συνεδρία στοχευμένης, μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης μπορείτε να έχετε από 3 έως 6 εκατοστά απώλεια πόντων άμεσα.

Η λιπογλυπτική σώματος με RF Thermolift είναι η ιδανική λύση για να δείτε τους κοιλιακούς σας να διαγράφονται σε ένα άψογο six pack και να αναδείξετε λεπτομερώς το καλογυμνασμένο σας σώμα.

H τεχνολογία Thermolift βασίζεται στην εκπομπή ραδιοκυμάτων που παράγουν θερμότητα υποδερμικά, φτάνοντας μέχρι τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος χωρίς νυστέρι, με άμεσα ορατά αποτελέσματα, εντελώς ανώδυνα.

Η δράση της είναι διπλή, καθώς η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων φτάνει μέχρι τα λιποκύτταρα και τα λιπολύει, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την άμεση παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης επιτυγχάνοντας σύσφιξη στο δέρμα της περιοχής.

Τώρα και για τους άνδρες, τα αποτελέσματα στην υπό θεραπεία περιοχή -κοιλιά, γλουτούς, εσωτερικό των μηρών, γόνατα ή βραχίονες- είναι εμφανή από την πρώτη συνεδρία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.