Μεσοθεραπεία Προσώπου

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Υπάρχουν δύο είδη Μεσοθεραπείας προσώπου:

  • Η Μεσοθεραπεία, με την οποία πραγματοποιείται έγχυση του διαλύματος με μικρονυγμούς στην επιδερμίδα με ειδικές λεπτές βελόνες.
  • Η μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία, η οποία πραγματοποιείται με ειδικές συσκευές που δημιουργoύν διάνοιξη των κυτταρικών διαύλων στην επιδερμίδα εξασφαλίζοντας την έγχυση των δραστικών συστατικών, με απόλυτο έλεγχο στο βάθος διείσδυσης.

Για την εύρυθμη λειτουργία του δέρματος χρειάζονται βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, ένζυμα, συνένζυμα, αμινοξέα, αυξητικοί παράγοντες και ιχνοστοιχεία. Οι ουσίες αυτές, όταν συνδυαστούν σε συγκεκριμένα πρωτόκολλα, εγχύονται με πολλαπλούς μικρονυγμούς ακριβώς εκεί που χρειάζονται στο δέρμα και ενεργοποιούν τους φυσικούς μηχανισμούς επιδιόρθωσης, αντιστρέφουν το μηχανισμό της γήρανσης και δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για την ανάπλαση και την αναγέννηση των κυττάρων. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα πιο λαμπερό, σφριγηλό και υγιές, με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Στο Derma Care Center, η Μεσοθεραπεία Προσώπου πραγματοποιείται και με τις δύο παραπάνω μεθόδους. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές μελέτες, τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με τις ειδικές συσκευές Micro Needling και η “περιοχή – στόχος” είναι η επιδερμίδας και όχι το βαθύτερo χόριο. Επιπλέον, το πρωτόκολλο θεραπείας και πιο συγκεκριμένα το κοκτέιλ των δραστικών συστατικών που επιλέγουμε είναι προσωποιημένο, πράγμα που σημαίνει ότι η μεσοθεραπεία εξατομικεύεται με βάση τις ανάγκες του κάθε δέρματος, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον στο δέρμα για την υγεία και την αναγέννησή του.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.