Μεσοθεραπεία Fractional για τα Χείλη

Μεσοθεραπεία Fractional για τα Χείλη

Όπως το δέρμα του προσώπου, έτσι και τα χείλη μας, με το πέρασμα του χρόνου χάνουν την περιεκτικότητά τους σε κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ.

Τα χείλη συρρικνώνονται και οι γωνίες τους φθίνουν, με αποτέλεσμα το σχήμα τους να αλλάζει και το περίγραμμά τους να γίνεται πιο ασαφές. Αυτό αναπόφευκτα αλλάζει και τη συνολική εικόνα και έκφραση του προσώπου, που φαίνεται πιο γερασμένο, ενώ αρχίζουν να σχηματίζονται και ρυτίδες γύρω από τα χείλη.

Συνεπώς, η έγκαιρη και σωστή προστασία των χειλιών από τη διαδικασία της γήρανσης είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της νεανικής μας όψης.

Χάρη στις καινοτόμες fractional τεχνικές μεσοθεραπείας για τα χείλη που εφαρμόζει το Derma Care Center, μπορούμε και μικρο-διεγείρουμε τμηματικά συγκεκριμένες περιοχές των χειλιών, με άμεσο στόχο τη φυσική παραγωγή ενδογενούς υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου και ελαστίνης και την ενεργοποίηση του κυτταρικού μεταβολισμού, χωρίς ενέσιμα υλικά.

Η μεσοθεραπεία είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία αύξησης του όγκου των χειλιών επειδή έχει πολλαπλά οφέλη και δρα ταυτόχρονα σε πολλαπλά επίπεδα: βελτιώνει ορατά το χρώμα, τις ρυτίδες, τον όγκο και το περίγραμμα των χειλιών, καθώς ανακτούν το αρχικό ροδαλό τους χρώμα και τη χαμένη σφριγηλότατά τους, ενώ νέο κολλαγόνο εναποτίθεται στο δέρμα.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, οι fractional τεχνικές αυξάνουν την αιματική κυκλοφορία στα χείλη, ξανά δίνοντας το χαμένο χρώμα τους. Παράλληλα, οι μικρές δίοδοι που δημιουργούνται στο βλεννογόνο με το micro-needling σε συνδυασμό με το lip system peeling, προάγουν την παραγωγή νέων πρωτεϊνών, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και ενισχύουν την κυτταρική αναδόμηση, με αποτέλεσμα τη φυσική αύξηση του όγκου των χειλιών. Τα αφυδατωμένα χείλη ανακτούν την εσωτερική υγρασία τους και αναζωογονούνται άμεσα και με διάρκεια.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.