Λιπογλυπτική Σώματος

Λιπογλυπτική Σώματος

Η αναίμακτη λιπογλυπτική χωρίς νυστέρι είναι ένα από τα δημοφιλέστερα επιστημονικά επιτεύγματα της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής, που εφαρμόζουμε με απόλυτη επιτυχία στο Derma Care Center.

Για πολλούς ασθενείς, η τοπική λιποδιάλυση και λιπογλυπτική σώματος είναι ένα δύσκολο προσωπικό στοίχημα το οποίο τους ταλαιπωρεί για χρόνια με εξαντλητικές δίαιτες και εντατική άσκηση, χωρίς να έχουν το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλουν να πετύχουν. Το λίπος συχνά μένει εγκλωβισμένο σε σημεία γενετικά προκαθορισμένα, με συνέπεια συνεχώς να προσπαθούν και συνεχώς να απογοητεύονται.

Στο Derma Care Center έχουμε όλη τη γνώση, την εμπειρία και τα εργαλεία να διαγνώσουμε τους λόγους του επίμονου λίπους και να προτείνουμε την εξατομικευμένη θεραπεία αντιμετώπισης για κάθε ένα από εσάς, ανάλογα με τις ανάγκες του δικού του ιστορικού, σωματότυπου, τρόπου ζωής και ανάλογα με την περιοχή του προβλήματος.

Στον χώρο μας θα βρείτε τις πιο εξελιγμένες, ανώδυνες μεθόδους λιποκαταστροφής και λιπογλυπτικής σώματος χωρίς χειρουργείο, τις οποίες συχνά εφαρμόζουμε συνδυαστικά μεταξύ τους για καλύτερο αποτέλεσμα σε όσο το δυνατό λιγότερες επισκέψεις, ενώ από την πρώτη κιόλας συνεδρία η διαφορά είναι άμεσα ορατή.

Οι μη επεμβατικές θεραπείες λιποκαταστροφής που χρησιμοποιούμε, όπως  η κρυολιπόλυση LipoFreeze και οι εστιασμένοι υπέρηχοι του Endola, σάς επιτρέπουν τώρα να αποκτήσετε αρμονικές αναλογίες και να σμιλέψετε το σώμα σας, χωρίς να υποβληθείτε σε επώδυνες διαδικασίες όπως είναι η χειρουργική λιποαναρρόφηση και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές της.

Επιταχύνετε τον χρόνο απόκτησης της ιδανικής σας σιλουέτας κι απαλλαγείτε από την έγνοια της απώλειας λίπους με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να απέχετε από τις καθημερινές σας δραστηριότητες και χωρίς να υποβάλλετε τον εαυτό σας σε απαιτητικές χρονοβόρες και αναποτελεσματικές δίαιτες που δε λειτουργούν αποδεδειγμένα πια.

Τώρα μπορείτε να ονειρευτείτε το ιδανικό για σας σώμα. Κάνουμε πραγματικότητα αυτά που για κάποιους είναι δύσκολα ή αδύνατα.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να επαναπρογραμματίσουμε το μεταβολισμό σας. Αυτό δε γίνεται μαγικά. Χρειαζόμαστε 6-7 μήνες για να το πετύχουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.