Σύσφιξη & Αναδόμηση Προσώπου

Σύσφιξη & Αναδόμηση Προσώπου

Όταν  φροντίζουμε το πρόσωπό μας κι ακολουθούμε έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής, τα κύτταρα και το δέρμα μας αντίστοιχα θα καθυστερήσουν τη φθορά του χρόνου, που είναι αναπόφευκτη συνέπεια της βιολογικής διαδικασίας της γήρανσης.

Η πρόοδος της επιστήμης έχει κατορθώσει να μάς εξοπλίσει με νέες μεθόδους προστασίας του μικροβιώματος που μπορούν, μόνες τους ή συνδυαστικά σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα, να επαναφέρουν και να διατηρήσουν για πολύ περισσότερο χρόνο τη νεανική λάμψη και σφριγηλότητα του προσώπου.

Στο Derma Care Center, προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία από καινοτόμες μεθόδους σύσφιξης και αναδόμησης προσώπου που βασίζονται στην ενεργοποίηση των φυσικών μηχανισμών διέγερσης και ανάπλασης των ιστών από τα ίδια μας τα κύτταρα. Αυτό σημαίνει ασφαλείς θεραπείες, άμεσο κι αισθητικά άψογο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Οι νέες αυτές τεχνολογίες μάς δίνουν επίσης τη δυνατότητα να διεγείρουμε τις διαδικασίες αναδόμησης του δέρματος και για προβλήματα που δε σχετίζονται με την αντιγήρανση, όπως για παράδειγμα ανάπλαση προσώπου για την αντιμετώπιση ουλών ακμής και ραβδώσεων, την αφαίρεση τατουάζ κτλ.

Εμπιστευθείτε μας το πρόβλημα που σάς απασχολεί κι εμείς θα προτείνουμε την καταλληλότερη λύση που θα το αντιμετωπίσει, με τον πιο άμεσο κι ανώδυνο τρόπο, για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.