Μεσοθεραπεία Ματιών Fractional Microneedling

Μεσοθεραπεία Ματιών Fractional Microneedling

Η μεσοθεραπεία στην περιοχή των ματιών γίνεται με τη μέθοδο micro-needling και ενισχύεται με υαλουρονικό οξύ και αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες.

Η τμηματική μικρο-διέγερση που προκαλούμε σε συγκεκριμένες περιοχές στοχεύοντας τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, κινητοποιεί τους μηχανισμούς παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και την ενεργοποίηση του κυτταρικού μεταβολισμού. Η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη σφριγηλότητα και λάμψη της, ενώ νέο κολλαγόνο εναποτίθεται στο δέρμα.

Η θεραπεία γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματική με τη χρήση υαλουρονικού οξέος και αυτόλογων αυξητικών παραγόντων, τα οποία χάρη στις μικρές διόδους που δημιουργούνται στην κεράτινη στιβάδα του δέρματος, μέσω της μεθόδου micro-needling420, προάγουν επίσης την παραγωγή κολλαγόνου από το ίδιο το δέρμα, μειώνουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και ενισχύουν την κυτταρική αναδόμηση, δίνοντας ένα αποτέλεσμα φυσικού botox.

Η μεσοθεραπεία ματιών που εφαρμόζουμε στο Derma Care Center δεν αντιμετωπίζει μόνο τις ρυτίδες, αλλά δίνει λύση και στους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Τώρα μπορούμε και ελέγχουμε την παραγωγή των μελανοκυττάρων, αποκαθιστώντας τις λειτουργίες τους. Οι μαύροι κύκλοι προοδευτικά μειώνονται ή εξαφανίζονται. Στην περίπτωση που έχουμε οίδημα ή λίπος κάτω από τα μάτια, τις λεγόμενες “σακούλες”, επιμένουμε με ειδικά μεσοθεραπευτικά πρωτόκολλα, μειώνοντας το λίπος που έχει συσσωρευθεί ή μειώνοντας τη φλεγμονή που δημιουργεί το οίδημα.

Η μεσοθεραπεία ματιών είναι ιδανική για πριν τη βλεφαροπλαστική επέμβαση, αν απαιτείται. Εφόσον οι καινούριες fractional τεχνικές αξιοποιούν στο μέγιστο τις δυνατότητες που έχει το κύτταρο να επανορθώνει τις βλάβες του, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο λόγω του ότι θα έχουμε ενισχύσει τις αμυντικές κυτταρικές λειτουργίες.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.