Θεραπεία Ανδρικού Προσώπου

Θεραπεία Ανδρικού Προσώπου

Η επιδερμίδα των ανδρών είναι λιγότερο επιρρεπής στο σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων και φθείρεται πιο αργά στο πέρασμα του χρόνου, σε σύγκριση με το γυναικείο δέρμα. Αυτό οφείλεται στη δράση της τεστοστερόνης, της φυσικής ανδρικής ορμόνης που βοηθά στη διατήρηση της νεότητας, καθώς κάνει τους άνδρες να γερνούν εξωτερικά με πιο αργούς ρυθμούς. Παίζει καθοριστικό ρόλο στη στήριξη και τη σφριγηλότατα του δέρματος, συνεισφέρει στην πυκνότητα και λιπαρότητά του και είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη πυκνότερων τριχοθυλακίων στο πρόσωπο.

Παρ’ όλα αυτά, το ανδρικό πρόσωπο είναι εξίσου εκτεθειμένο με το γυναικείο στην ηλιακή φθορά, την ατμοσφαιρική ρύπανση και άλλους παράγοντες γήρανσης, όπως το κάπνισμα. Συνεπώς, και ο άνδρας χρειάζεται κατάλληλες θεραπείες αντι-οξείδωσης και ρύθμισης των κυττάρων για την αντιμετώπιση της γήρανσης.

Οι πρωτοποριακές θεραπείες ανδρικής περιποίησης τελευταίας τεχνολογίας που εφαρμόζουμε στο Derma Care Center είναι ανώδυνες και παρέχουν διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα.

Οι σύγχρονες fractional θεραπείες εξαφανίζουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και βελτιώνουν την κουρασμένη όψη του προσώπου, βοηθώντας σας να δείχνετε φρέσκος, ξεκούραστος και ανανεωμένος.

Επίσης, εάν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, ακμή ή ουλές ακμής, τώρα έχουμε τις λύσεις για ένα λείο και υγιές δέρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.