Fractional Flash Lift

Fractional Flash Lift

Η θεραπεία Fractional Flash Lift είναι η πιο καινοτόμος θεραπεία που συνδυάζει τα αποτελέσματα των fractional θεραπειών με τα ραδιοκύματα, χάρη στο σύστημα κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων RF που χρησιμοποιεί. Τα αποτελέσματα είναι ισοδύναμα ή και καλυτερα των fractional lasers, ενώ είναι ιδανική θεραπεία για ουλές, αναδόμηση του δέρματος και αντιμετώπιση των ρυτίδων. Επαναδομεί πλήρως όλες τις λειτουργίες του δέρματος του προσώπου (lifting χωρίς χειρουργέιο), ανώδυνα και χωρίς χρόνο ανάρρωσης. Η πρωτοποριακή αυτή σύσφιξη χωρίς νυστέρι δίνει εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, εφόσον είναι fractional (μικροκλασματική).

Οι μικροβελόνες της κεφαλής επιτελούν τη fractional διέγερση στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος (0,5-2,00mm), πραγματοποιώντας πολλούς μικρο-νυγμούς διεγείροντας, με τον τρόπο αυτό, τους ινοβλάστες στο χόριο (μηχανικό ερέθισμα), για την παραγωγή ενδογενούς υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου και ελαστίνης. Η ταυτόχρονη εκπομπή των ραδιοσυχνοτήτων (θερμοηλεκτρικό ερέθισμα) δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες κλασματικής πήξης στο δέρμα, ευνοώντας τη διαδικασία της φυσικής επιδιόρθωσης (επιτυγχάνεται ροή ηλεκτρονίων , δημιουργώντας θερμότητα και παρέχοντας ενέργεια με τη μορφή AΤP). Η θερμότητα και όχι μόνο ενεργοποιεί την επαναδιαμόρφωση των ινών κολλαγόνου, με αποτέλεσμα τη σύσφιξή τους, ενώ η ενέργεια επιδιορθώνει τις βλάβες σε επίπεδο DNA, με αποτέλεσμα να αντιστρέφουμε τα σημάδια της γήρανσης . Έτσι, με μη επεμβατικές μεθόδους ενεργοποιούμε τους αυτόλογους επανορθωτικούς μηχανισμούς του δέρματος και μπορούμε να αποκαταστήσουμε πλήρως την εξωγενή γήρανση: δουλεύουμε σε κυτταρικό επίπεδο, επιτυγχάνοντας την αναστροφή.

Η θεραπεία Fractional Flash Lift είναι κατάλληλη για τη σύσφιξη και ανόρθωση του προσώπου, τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, το πρόσωπο και το λαιμό, την αύξηση του όγκου των χειλιών, την επαναφορά του οβάλ του προσώπου και την αναγέννηση του δέρματος ιδιαίτερα στις ουλές ακμής. Εφαρμόζεται με ασφάλεια στην περιοχή του άνω και κάτω βλεφάρου με θεαματικά αποτελέσματα. Είναι πλήρως εξατομικευμένη θεραπεία, καθώς έχουμε τη δυνατότητα επιλογής του βάθους διείσδυσης, της ισχύος των ραδιοσυχνοτήτων και της διάρκειας που αυτές παραμένουν μέσα στο δέρμα. Οι θεραπείες γίνονται όλο το χρόνο, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος υπερμελάχρωσης κατά τους θερινούς μήνες, διότι χρησιμοποιούμε ηλεκτρόνια αντί για φωτόνια.

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων είναι:

  • Εντυπωσιακό αποτέλεσμα ανόρθωσης, από την πρώτη συνεδρία.
  • Τρισδιάστατη ογκομετρική σύσφιξη.
  • Εστιασμένη Θέρμανση των ιστών.
  • Ανώδυνη.
  • Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας.
  • Ιδανική θεραπεία για όλο το χρόνο. Ασφαλής και το καλοκαίρι, χωρίς τον κίνδυνο της υπερμελάγχρωσης σε σχέση με την τεχνολογία του laser.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.