Λιπογλυπτική Vibrex

Λιπογλυπτική Vibrex

10 λεπτά θεραπείας με Vibrex αρκούν για να επωφεληθείτε από τα άριστα αποτελέσματα των παλμικών δονήσεων στο αδυνάτισμα και τη σύσφιξη σώματος. Χωρίς μυϊκή πίεση και κόπο, πετυχαίνετε το στόχο σας για το σώμα που ονειρεύεστε.

Το Vibrex είναι μια ιατρική πλατφόρμα αμφίπλευρων δονήσεων με βάση ταλάντευσης σε 2 άξονες και με δυνατότητα διαμόρφωσης σταθερών και απόλυτα ισορροπημένων συχνοτήτων. Ξεκίνησε σαν ιδέα από Ρώσους επιστήμονες και εφαρμόστηκε σε διαστημικά προγράμματα τόσο της ΝΑSΑ όσο και του Ρωσικού Διαστημικού Προγράμματος, με στόχο να διατηρούνται οι αστροναύτες σε καλή φυσική κατάσταση.

Είναι η μοναδική ταλάντευση που μιμείται επακριβώς  τις φυσιολογικές ανθρώπινες κινήσεις, όπως το βάδισμα και το τρέξιμο. Βασίζεται στη δημιουργία “κοντρολαρισμένης” ανισορροπίας και άμεσης επαναφοράς. Είναι απολύτως ασφαλής, γιατί η δόνηση είναι ελεγχόμενη και συντελείται εκτός ευαίσθητων περιοχών, προστατεύοντας τον εγκέφαλο και τον αυχένα. Γυμνάζει σπάνια ασκούμενους μυς, πετυχαίνοντας εκγύμναση του 90% των μυϊκών ινών, τη στιγμή που η συμβατική προπόνηση γυμνάζει μόλις το 40%. Έχει ευχάριστη αίσθηση και αποτελεί τέλειο συμπλήρωμα της φυσικής άσκησης, με ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση, σε πολύ σύντομο χρόνο.

Οι βασικές του εφαρμογές είναι στην άθληση και το fitness αλλά και στην αισθητική, όπου επιτυγχάνει λιποδιάλυση, μείωση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη. Ο συνδυασμός της αύξησης του βασικού μεταβολισμού και της μυϊκής εκγύμνασης με τη επίδραση των παλμικών δονήσεων αυξάνει την κατανάλωση θερμίδων για απώλεια βάρους. Επιπλέον, επιταχύνει την παραγωγή της αυξητικής ορμόνης έως και 10 φορές και συνεπώς προκαλεί μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας με το μέγιστο αποτέλεσμα αδυνατίσματος.

Ταυτόχρονα, οι ελεγχόμενες δονήσεις ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού, ενισχύοντας τη δράση του λεμφικού συστήματος. Η αξιοσημείωτη βελτίωση στην κυκλοφορία του αίματος, σε επίπεδο μυϊκού και επιδερμικού ιστού, καταπολεμά εκπληκτικά την κυτταρίτιδα. Τέλος, ενεργοποιεί την αύξηση της μυϊκής μάζας για επιπλέον σύσφιξη και θεαματική βελτίωση στην ανόρθωση γλουτών από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Στην άθληση και το fitness, η ευεργετική δράση των δονήσεων εντοπίζεται στην αύξηση της παραγωγής  αναβολικών και αυξητικών ορμονών, την αύξηση της μυϊκής δύναμης και την ενίσχυση της δομής των οστών και των αρθρώσεων.

Επίσης, σύμφωνα με πρόσφατες επιστημονικές μελέτες, οι παλμικές δονήσεις είναι η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος για την πρόληψη της οστεοπόρωσης, καθώς με τους κραδασμούς που προκαλούν οι δονήσεις, το οστό δέχεται δυνάμεις ικανές να αυξήσουν την οστική του πυκνότητα. Οι έρευνες έδειξαν πως οι κραδασμοί σε σωστή δόση οδηγούν σε ανάπτυξη των οστών.

Αντιθέτως, οι δονήσεις αντενδείκνυνται για άτομα με επιληψία, χρόνιες ημικρανίες, διαβήτη, καρδιοαγγειακές παθήσεις και βηματοδότες, θρομβώσεις, ρευματοειδής αρθρίτιδα, προχωρημένη δισκοπάθεια, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μετά από πρόσφατες τοποθετήσεις μεταλλικών εμφυτευμάτων, αρθροπλαστικές ισχίου και γόνατος ή άλλες πρόσφατες εγχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.