Ραδιοσυχνότητες RF Thermolift

Ραδιοσυχνότητες RF Thermolift

Η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων RF Thermolift είναι η πιο εξελιγμένη επιστημονική μέθοδος στη σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου και τη λιπογλυπτική σώματος.

Μέχρι πριν μερικά χρόνια, ο μοναδικός τρόπος να φτάσουμε στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος ήταν οι χειρουργικές επεμβάσεις. Σήμερα, χάρη στην εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής και Κοσμετολογίας, μπορούμε να εφαρμόζουμε θεραπείες lifting προσώπου και λαιμού που επιφέρουν άμεσα ορατά αποτελέσματα με μη επεμβατικό τρόπο.

Η πρωτοποριακή αυτή σύσφιξη χωρίς νυστέρι δίνει εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία, εφόσον είναι fractional (μικροτραυματική). Οι θεραπείες γίνονται όλο το χρόνο, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος υπερμελάχρωσης κατά τους θερινούς μήνες, διότι χρησιμοποιούμε ηλεκτρόνια αντί για φωτόνια.

Με τις ραδιοσυχνότητες RF Thermolift επιτυγχάνεται ροή ηλεκτρονίων στο κύτταρο του δέρματος, δημιουργώντας θερμότητα και παρέχοντας ενέργεια (AΤP). Η θερμότητα ενεργοποιεί την επαναδιαμόρφωση των ινών κολλαγόνου, με αποτέλεσμα τη σύσφιξή τους, ενώ η ενέργεια επιδιορθώνει τις βλάβες σε επίπεδο DNA, με αποτέλεσμα να αντιστρέφουμε τα σημάδια της γήρανσης στο δέρμα. Έτσι, με μη επεμβατικές μεθόδους ενεργοποιούμε τους αυτόλογους επανορθωτικούς μηχανισμούς του δέρματος και μπορούμε να αποκαταστήσουμε πλήρως την εξωγενή γήρανση: δουλεύουμε σε κυτταρικό επίπεδο, επιτυγχάνοντας την αναστροφή.

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF Thermolift είναι κατάλληλη για τη σύσφιξη και ανόρθωση του προσώπου, τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, την αύξηση του όγκου των χειλιών, την επαναφορά του οβάλ του προσώπου και τη βελτίωση του διπλοσάγονου (λιπογλυπτική προσώπου) και τη μείωση του λίπους στα βλέφαρα.

Εφαρμόζεται με ασφάλεια στην περιοχή του άνω και κάτω βλεφάρου με θεαματικά αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.