Μεσοθεραπεία Dermamicron

Μεσοθεραπεία Dermamicron

Η τεχνολογία Dermamicron είναι ένα καινοτόμο σύστημα μη ενέσιμης μεσοθεραπείας για πρόσωπο και σώμα που εφαρμόζεται χωρίς βελόνες. Αποτελεί τη νέα γενιά στα βιορεύματα, τα οποία συνδυάζουν τους νανονυγμούς με ταυτόχρονη εκπομπή ράδιο μικρορευμάτων. Το Dermamicron αυξάνει τις κυτταρικές λειτουργίες, με micro δονήσεις, και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος.

Τα πολλαπλά οφέλη της μεθόδου Dermamicron βασίζονται στο φαινόμενο της ηλεκτροδιάτρησης (electroporation), το οποίο “ξεπερνά” το εμπόδιο του υδρολιπιδικού φραγμού του δέρματος και αυξάνει τη διαπερατότητά του για τις ουσίες που επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε κατά την εφαρμογή της θεραπείας.

Με την επαγωγή του ηλεκτρικού ρεύματος (ηλεκτρικές δονήσεις), μεταβάλλεται το δυναμικό της κυτταρικής μεμβράνης, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η διαπερατότητα, η διείσδυση και η διάδοση των ενεργών συστατικών διαμέσου της λιπιδιακής μεμβράνης της επιδερμίδας. Έτσι, με την τεχνολογία Dermamicron έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε δραστικά υδατοδιαλυτά μόρια μεγάλου μοριακού βάρους, χωρίς βελόνες, ανώδυνα και χωρίς να απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.

Τα πρωτόκολλα μεσοθεραπείας με την τεχνολογία Dermamicron μειώνουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, μειώνουν τους διευρυμένους πόρους και τις ουλές ακμής, αποκαθιστούν τις δυσχρωμίες και βελτιώνουν τον τόνο και τη σύσφιξη του δέρματος. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου είναι δεκάδες φορές καλύτερη από οποιαδήποτε συμβατική θεραπεία γνωρίζετε μέχρι σήμερα. Αυτό οφείλεται στο ότι η μέθοδος Dermamicron ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς επιδιόρθωσης που έχει το κύτταρο και, όταν συνδυαστεί με πρωτόκολλα θετικά φορτισμένων προϊόντων, αυξάνει 100% την απορρόφηση των δρώντων συστατικών λόγω της διέγερσης των κυτταρικών δίαυλων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.