Αντιγήρανση

Αντιγήρανση

Η γήρανση του δέρματος είναι το αποτέλεσμα της φυσικής διαδικασίας οξείδωσης, η οποία φθείρει τα κύτταρά μας, όπως ένα μέταλλο σκουριάζει ή ένα μήλο αλλάζει χρώμα.

Η οξείδωση μπορεί να είναι εξωγενής ή περιβαλλοντική, δηλαδή απόρροια του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε και φυσικά των προϊόντων που χρησιμοποιούμε, και ενδογενής ή γονιδιακή, δηλαδή απόρρροια των μεταβολικών διεργασιών των κυττάρων μας, λόγω της διατροφής που ακολουθούμε αντίστοιχα.

Έτσι, λοιπόν, οι ρυτίδες και οι άλλες βλάβες δημιουργούνται εξαιτίας του οξειδωτικού stress, το οποίο είναι η θεμελιώδης αιτία της γήρανσης, καθώς εκφυλίζει τα κύτταρα, με συνέπεια αυτά να χάνουν την ελαστικότητά τους, την υγρασία τους και την ικανότητα επιδιόρθωσής τους. Με την πάροδο του χρόνου παρατηρούμε μελαγχρωματικές και άλλες βλάβες, στην υφή και την όψη του δέρματος.

Στην ουσία, δε γερνάμε: οξειδωνόμαστε. Για το λόγο αυτό, το πρώτο βήμα σε κάθε θεραπεία αντιγήρανσης είναι η αντι-οξείδωση, δηλαδή η αντιστροφή της διαδικασίας της οξείδωσης του δέρματος και η θωράκισή του από αυτή. Η μεταμόρφωση του δέρματος ξεκινά από εμάς τους ίδιους και τον τρόπο ζωής που ακολουθούμε.

PHOTO

Ενώ μέχρι την ηλικία των 22-23 ετών, τα κύτταρά μας ανθίστανται στην οξείδωση, μετά την ηλικιά αυτή οι επιδιορθωτικές τους ικανότητες μειώνονται, οι υποδοχείς τους δεν μπορούν να ανταποκριθούν και να λειτουργούν όπως πριν, και χάνουν σιγά σιγά την ενέργειά τους.

Για να ξαναδώσουμε ενέργεια στα κύτταρά μας, εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους αντιγήρανσης, οι οποίες έχουν ένα κοινό στόχο: να διεγείρουν και να ενδυναμώσουν τις λειτουργίες των κυττάρων μας ούτως ώστε να αντιστέκονται στη φθορά του χρόνου με αποτελεσματικό τρόπο.

Στο Derma Care Center, χρησιμοποιούμε μεθόδους και δρώντα συστατικά που με βάση τις τελευταίες κλινικές μελέτες επιδρούν στον πυρήνα και στις κυτταρικές μεμβράνες. Δηλαδή αυξάνουμε τη φυσική αντιοξειδωτική ικανότητα των κυττάρων, για να μπορούμε να μιλάμε για υγεία του δέρματος.

Οι θεραπείες που εφαρμόζουμε είναι οι πλέον εξελιγμένες μέθοδοι αντιγήρανσης διεθνώς και δημιουργούν το περιβάλλον για την κυτταρική επιδιόρθωση σε συνέργεια με τους αυτόλογους μηχανισμούς των ίδιων των κυττάρων να διορθώνουν τις βλάβες που δημιουργούνται με το πέρασμα του χρόνου.

Η εμπειρία μας, η συνεχής ενημέρωση για τα νέα επιστημονικά επιτεύγματα στην αντιγήρανση διεθνώς και η άριστη κατάρτισή μας στις πιο σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους θεραπείας, μάς επιτρέπουν να εξατομικεύουμε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες καθενός ξεχωριστά και να προτείνουμε την πιο ενδεδειγμένη θεραπεία αντιγήρανσης, γιατί καθένας από εμάς είναι γενετικά ξεχωριστός.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

 

Ευχαριστούμε την εταιρεία PRIORI SKINCARE για τη διάθεση του φωτογραφικού υλικού.