Νέα Επιστημονικά Δεδομένα

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Δείξτε 2-10 χρόνια πιο νέοι σε 3 εβδομάδες!

Δεν είναι δυνατό να περιμένουμε από μία μόνο επαγγελματική θεραπεία να καλύψει τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα για οξυγόνωση, αντιοξείδωση, απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, ενυδάτωση, υποστήριξη των κολλαγόνων ινών, προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τις περιβαλλοντικές συνθήκες.
Η καθημερινή προστασία και τα θεραπευτικά πρωτόκολλα του δέρματος είναι πολύ πιο σημαντικά από τις μεμονωμένες θεραπείες. Tα προϊόντα που χρησιμοποιεί ο καθένας μας στο σπίτι καθημερινά (η καθημερινή ρουτίνα) παίζουν πιο σημαντικό ρόλο και μπορεί το 70% των αποτελεσμάτων που επιθυμούμε ή των βλαβών του δέρματος να προέρχονται από αυτά.

Σύμφωνα με τα νέα επιστημονικά δεδομένα ο κυτταρικός κύκλος των δερματικών κυττάρων επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες. Το DNA επηρεάζεται από τους εξωγενείς παράγοντες και σήμερα μπορούμε να επέμβουμε στη διαδικασία μίτωσης με τα προϊόντα που εφαρμόζουμε στο δέρμα μας καθημερινά, αρκεί να είναι τα κατάλληλα. Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι το δέρμα αντιδρά ιδιαίτερα σε ορισμένες βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και διεγέρτες που το θρέφουν, κάνοντάς το να φαίνεται υγιές και νεανικό. Με άλλα λόγια, με τα κατάλληλα προϊόντα δημιουργούμε το περιβάλλον που θα ενισχύσει τις κυτταρικές λειτουργίες και δεν επιδιορθώνουμε τις κυτταρικές λειτουργίες. Δημιουργούμε δηλαδή το περιβάλλον, ώστε το κύτταρό μου να διορθώνει το δικό του DNA με τους επιδιορθωτικούς μηχανισμούς που έχει.

Η σύγχρονη Κοσμετολογία χρησιμοποιεί βιομιμητικά προϊόντα που έχουν μικρό Μοριακό Βάρος (ΜΒ), για να ενισχύουν τη μικρό-κυκλοφορία και το μικροβίωμα και να δίνουν το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Οι παλιές συνήθειες χρειάζεται να αλλάξουν

Οι βαριές και ακατάλληλες κρέμες αναστέλλουν κυτταρικές λειτουργίες και δρουν πολύ βλαπτικά στο δέρμα. Από τη στιγμή που ένα προϊόν καθυστερεί τις κύριες κυτταρικές λειτουργίες, προωθεί την πρόωρη γήρανση.

Με καθημερινή χρήση (με αλκαλικό pH=9) δεν είναι δυνατό το δέρμα να παραμείνει υγιές και λαμπερό.

Γνωρίζουμε πλέον πως οι κυτταρικές λειτουργίες είναι διαφορετικές το πρωί από το βράδυ. Οι 24άωρες, λοιπόν, κρέμες δεν είναι επαρκείς στη διατήρηση της υγείας και της νεανικότητας του δέρματος και τα νέα επιστημονικά δεδομένα ορίζουν το είδος των προϊόντων που θα χρησιμοποιούμε καθημερινά στο δέρμα με βάση τις κυτταρικές λειτουργίες του καθενός, τον τρόπο ζωής, τη γενετική προδιάθεση. Άρα πρέπει να προσωποποιούμε τα προϊόντα, όπως τις θεραπείες.

Νέα πραγματικότητα

Η σωστή καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας ξεκινά με την προστασία του μικροβιώματος και τη διατήρηση του φυσικού όξινου μανδύα (όξινο pH).
Μόνο όταν ένα προϊόν επεμβαίνει στην αύξηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας των κυττάρων και του μικροβιώματος, μπορούμε να μιλάμε για υγεία του δέρματος.
Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε πως πρέπει να βοηθάμε το δέρμα μας με τα κατάλληλα δρώντα συστατικά προσωποποιημένα, εφαρμόζοντάς τα πρωί και βράδυ με συνέπεια.

Όλα, επομένως, τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε και συστήνουμε στο Derma Care Center, εδώ και 15 χρόνια περίπου, δρουν συνεργιστικά με τις αυτόλογες δυνατότητες των κυττάρων του δέρματος να διορθώνουν τις κυτταρικές βλάβες που δημιουργούνται με το πέρασμα του χρόνου (γήρανση του δέρματος) και για αυτό είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε: υγιές, νεανικό, λαμπερό και σφριγηλό δέρμα.

Μέσα, λοιπόν, στο διαδικτυακό χώρο του Derma Care Center σας προσκαλούμε να ενημερωθείτε για τις νέες εξελίξεις και καινοτομίες στον τομέα της ιατρικής αισθητικής, να αναζητήσετε τις σωστές επαγγελματικές συμβουλές υγείας, νεότητας και ομορφιάς του δέρματος σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα και να επιλέξετε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες, σε παγκόσμιο επίπεδο, κοσμετολογικών προϊόντων και τεχνολογιών (home use συσκευές) που αντιστρέφουν τη γήρανση και ενισχύουν τους φυσικούς μηχανισμούς επιδιόρθωσης για πρόσωπο, σώμα, χαλάρωση και ευεξία.

Msc Μαρία Παπαδοπούλου