Αντιγήρανση Χεριών/Λαιμού

Αντιγήρανση Χεριών/Λαιμού

Τα σημάδια γήρανσης στο δέρμα των χεριών και του λαιμού μπορεί να εμφανίζονται από πολύ νωρίς, αφού το δέρμα πέραν από τη φυσιολογική ενδογενή διαδικασία γήρανσης που υφίσταται, είναι εκτεθειμένο και σε όλες τις βλαβερές συνθήκες του περιβάλλοντός μας, όπως οι ρύποι, οι χημικές ουσίες που αγγίζουμε και η υπέρμετρη χρήση τους.

Ο λιπώδης ιστός κάτω από την επιδερμίδα των χεριών γίνεται λεπτότερος, οι φλέβες και οι τένοντες πιο ορατοί, ενώ η επιδερμίδα χάνει τον όγκο της. Το υαλουρινικό οξύ, το κολλαγόνο και η ελαστίνη ελαττώνονται με την πάροδο του χρόνου, ίσως περισσότερο απ’ ό,τι στο υπόλοιπο σώμα μας, με συνέπεια το δέρμα να φαίνεται θαμπό και άτονο.

Όλα αυτά αντιμετωπίζονται εγκαίρως με τις σύγχρονες συνδυαστικές Fractional θεραπείες που εφαρμόζουμε στο Derma Care Center, όπως τα Fractional Αυτόλογα Peelings, η Μεσοθεραπεία, οι ραδιοσυχνότητες RF, η τριπλή μέθοδος Endola και η τεχνολογία Plasma Quantum. Η επιλογή της καταλληλότερης μεθόδου γίνεται με κριτήριο την έκταση και το είδος του προβλήματος της γήρανσης των χεριών. Κύρια έμφαση δίνεται στην αποκατάσταση των επιπέδων του υαλουρονικού οξέος, που βαθμιαία μειώνονται με τον χρόνο.

Αξιοποιώντας τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις της Ιατρικής Αισθητικής, εφαρμόζουμε προβιοτικές θεραπείες χεριών, με τις οποίες ενεργοποιούμε τους επανορθωτικούς μηχανισμούς του δέρματος για να αποκαταστήσουμε την εξωγενή γήρανση. Διεγείροντας τα κύτταρα με τρόπο ώστε να αντιστέκονται στη φθορά του χρόνου, αναστρέφουμε την όποια βλάβη. Τα χέρια και ο λαιμός γίνονται ξανά υγιή, νεανικά και όμορφα, με μια αναζωογονημένη φυσική λάμψη και ελαστικότητα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Οι θεραπείες αντιγήρανσης χεριών και λαιμού ενδείκνυνται όχι μόνο για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και για νεαρά, καθώς πολύ συχνά, ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, εμφανίζουν από νωρίς χέρια και λαιμό που δείχνουν γερασμένα και κουρασμένα ή που διαγράφονται έντονα οι φλέβες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.