Μεσοθεραπεία Fraxpen

Μεσοθεραπεία Fraxpen

Η τεχνολογία Fraxpen είναι η πιο εξελιγμένη συσκευή micro needling, χάρη στη δυνατότητα που έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε διαφορετικά είδη vibro nano κεφαλών και διαφορετικά μήκη κύματος (φωτοδυναμική θεραπεία) για vibration ενεργειακή μεσοθεραπεία σε πρόσωπο και σώμα. Οι nano κεφαλές δόνησης μεταβλητής συχνότητας σε συνδυασμό με το επιλεγμένο μήκος κύματος φωτός (πράσινο, κόκκινο, μπλε, κίτρινο, κυανό κτλ) αυξάνουν την ηλεκτρική αγωγιμότητα, διεγείροντας τον κυτταρικό μεταβολισμό.

Ταυτόχρονα, η μέθοδος Fraxpen διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς επούλωσης του δέρματος και τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου (Κολλαγόνο τύπου Ι και ΙΙΙ) και ελαστίνης. Οι δονήσεις με τη micro βιο-διέγερση αυξάνουν, επίσης, την περιφερική μικροκυκλοφορία.

Αποτελεί φυσική μέθοδο αναγέννησης του δέρματος, καθώς αυξάνει το πάχος του κατά περίπου 8%, χωρίς να προκαλεί ερεθισμό ή φλεγμονή, ανώδυνα και χωρίς να απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Γι’ αυτό και το Fraxpen είναι ιδανικό για εφαρμογή σε ευαίσθητο δέρμα και σε αυτούς που επιθυμούν μία λιγότερη επεμβατική διαδικασία, για να μη χρειάζεται να απέχουν από τις κοινωνικές τους δραστηριότητες.

Τα πρωτόκολλα μεσοθεραπείας με την τεχνολογία Fraxpen μειώνουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, μειώνουν τους διευρυμένους πόρους και τις ουλές ακμής, αποκαθιστούν τις δυσχρωμίες και βελτιώνουν τον τόνο και τη σύσφιξη του δέρματος. Είναι η πιο επαναστατική νέας γενιάς συσκευή μεσοθεραπείας για αναζωογόνηση και αντιγήρανση του δέρματος κατάλληλη για πρόσωπο και σώμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.