Μείωση Κυτταρίτιδας & Σύσφιξη Σώματος

Μείωση Κυτταρίτιδας & Σύσφιξη Σώματος

Όλοι γνωρίζουμε την αντιαισθητική εικόνα που παρουσιάζουν η χαλάρωση του σώματος και η κυτταρίτιδα, που δίνει στο δέρμα την όψη φλοιού πορτοκαλιού, όπως γνωρίζαμε και πόσο δύσκολη είναι η αντιμετώπιση αυτών. Τώρα όμως όχι.

Η χαλάρωση και η κυτταρίτιδα μπορούν να έχουν πολλές διαφορετικές αιτίες, όπως για παράδειγμα είναι  η ξαφνική απώλεια βάρους μετά από μία γέννα ή μετά από μία δίαιτα χωρίς άσκηση, ο κακός μεταβολισμός του λίπους ή η υπερβολική κατακράτηση υγρών από τους ιστούς που οδηγεί σε φλεγμονή του δέρματος. Όμως, δεν είναι αυτές οι πραγματικές αιτίες.

Οι λύσεις που προτείνει το Derma Care Center για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και τη σύσφιξη σώματος αποδεδειγμένα δίνουν μόνιμη λύση ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις χαλάρωσης.

Η μείωση της κυτταρίτιδας, η σύσφιξη και γράμμωση του σώματος είναι εφικτές πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα από ποτέ, χάρη στην αλλαγή του μεταβολισμού και στις μη επεμβατικές θεραπείες τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε, όπως, η τριπλή δράση της μεθόδου Endola, οι ραδιοσυχότητες RF Thermolift, οι δονήσεις Vibrex, τα Quantum ηλεκτρομαγνητικά πεδία, η φυσική αγγειακή θεραπεία Bemer και η High Voltage ηλεκτροθεραπεία.

Απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα για πάντα, ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και καμαρώστε το σώμα σας. Χάρη στην πολυετή εμπερία μας, τη γνώση και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό των πιο αποτελεσματικών τεχνολογιών στις θεραπείες σώματος, σχεδιάζουμε για εσάς πλήρως εξατομικευμένα προγράμματα για άμεσα αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο και με τις λιγότερες δυνατόν επισκέψεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.