Προσωποποιημένες Θεραπείες

Προσωποποιημένες Θεραπείες

Τώρα η Αισθητική Ιατρική γίνεται πιο εξατομικευμένη από ποτέ!

Όπως είναι γνωστό το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος και αντιπροσωπεύει το 7% του σωματικού βάρους. Οι λειτουργίες του είναι πολλαπλές και πολύ σημαντικές για τον οργανισμό. Προστατεύει τα υποκείμενα όργανα, ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος, προστατεύει από την αφυδάτωση και την υπεριώδη ακτινοβολία, προάγει την ορμόνη D, αποτελεί φραγμό σε παθογόνους μικροοργανισμούς και είναι αισθητήριο όργανο.

Το ανθρώπινο δέρμα παράγει ένα εκατομμύριο κύτταρα το λεπτό, δηλαδή πέντε δισεκατομμύρια την ημέρα. Καθώς τα κύτταρα του δέρματος αναγεννιούνται,  τα παλιά γερνούν, χάνουν την υγρασία τους και αποπίπτουν για να δώσουν την θέση τους στα νέα. Η κυτταρική ανανέωση γίνεται κάθε 4-6 εβδομάδες. Όσο, όμως, γερνάμε το μεσοδιάστημα αυτό μεγαλώνει.

Επιπλέον, τα κύτταρά μας χάνουν τον όγκο τους, με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται λεπτότερο και πιο χαλαρό. Επιβαρυντικοί παράγοντες της διαδικασίας αυτής είναι τόσο ενδογενείς (όπως παθολογικοί, μηχανικοί, ορμονικοί, νευροψυχικοί) όσο και εξωγενείς (όπως έκθεση στον ήλιο, τρόπος ζωής, η περιβαλλοντική μόλυνση). ‘Ένας από τους παραπάνω παράγοντες είναι αυτός της υπέρμετρης έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία. Ιδιαίτερα το Καλοκαίρι, το πάχος των κερατινοκυττάρων αυξάνεται. Έτσι έχουμε συσσώρευση νεκρών κυττάρων στην επιδερμίδα, των οποίων πρέπει να ρυθμίσουμε την απόπτωσή τους. Για την αναστροφή αυτού του φαινομένου στην κοσμητική αισθητική χρησιμοποιούμε ειδικά Peelings βραδείας αποδέσμευσης.

Με τον όρο summer peelings ονομάζουμε την εφαρμογή αντιφλεγμονωδών φυτικών συστατικών που επαναφέρουν και ομαλοποιούν την απόπτωση για τη σωστότερη σύνθεση του DNA. Τα κύτταρα μας έχουν πάντα τη δυνατότητα ανάπλασης, αν και εφόσον διεγείρουμε τους αυτόλογους μηχανισμούς, παρέχοντας ταυτόχρονα ενέργεια.

Τα καλοκαιρινά peelings έχουν πολλά οφέλη στην αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης και της ανανέωσης του δέρματος. Ενυδατώνουν, ρυθμίζουν, λευκαίνουν, αυξάνουν τις ενζυματικές λειτουργίες και προλαμβάνουν τις προκαρκινικές βλάβες.

Οι ενεργειακές θεραπείες βασίζονται στην τελευταία επιστημονική ανακάλυψη της Κβαντικής Βιολογίας. Τα ηλεκτρικά φορτισμένα προϊόντα, είναι προϊόντα με ελεγχόμενο pH και άμεσα βιοδιαθέσιμα, με προκαθορισμένη αποδέσμευση των δρώντων συστατικών στα κύτταρα. Τα δραστικά συστατικά μέσω των κυτταρικών διαύλων και της ηλεκτρικής φόρτισης διεισδύουν εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να γίνουν ενέσιμα. Σήμερα δίνοντας ενέργεια στα κύτταρα, ενεργοποιούμε τα γονίδια για κυτταρική επιδιόρθωση. Αντιμετωπίζουμε τη γήρανση του δέρματος, τις μελαγχρωματικές διαταραχές, την τριχόπτωση, την κυτταρίτιδα, το τοπικό λίπος κλπ. με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.

E=mc² .

Τα κύτταρα χρειάζονται ενέργεια (ATP) για να εκτελέσουν τις λειτουργίες τους. Χωρίς ATP τα κύτταρα γερνούν πρόωρα. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με την τελευταία τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν στα μιτοχόνδρια την απαραίτητη ενέργεια για να υποστηρίζουν τους αυτόλογους κυτταρικούς μηχανισμούς.

Το Phylic είναι ένας πρωτοποριακός προσωποποιημένος ορός βιοτεχνολογικά συμβατός με το pH της επιδερμίδας, που μπορεί να συνδυάζεται με άλλους ετερόλογους παράγοντες σύμφωνα με το πρόβλημα και τη γενετική προδιάθεση για όλα τα δέρματα. Ο συνδυασμός των ετερόλογων συνενζύμων ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας (ανοσοποιητικό) για ένα υγιές δέρμα. Συνδυάζεται με το Face Analysis, το Skin Scanner και τη βιοανάλυση, έτσι ώστε ο κάθε ασθενής να λαμβάνει το δικό του προσωποποιημένο όρο ανάλογα με τις ανάγκες του.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.