Κβαντική Μεσοθεραπεία

Κβαντική Μεσοθεραπεία

Όλοι γνωρίζουμε τον τύπο E = mc² και τον Αϊνστάιν. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι το E σημαίνει ενέργεια, το m σημαίνει μάζα και c σημαίνει την ταχύτητα του φωτός. Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά; Σημαίνουν ότι η μάζα και η ενέργεια είναι ένα και το αυτό. Δηλαδή, η μάζα είναι μια ειδική περίπτωση ενέργειας.

Τι σχέση έχει η κοσμετολογία με αυτό? Και η κοσμετολογία συμβαδίζει με τις ανακαλύψεις της επιστήμης. Σήμερα, δίνοντας ενέργεια ή αυξάνοντας το κυτταρικό ATP, ενεργοποιούμε τα γονίδια επιδιόρθωσης του δέρματος. Αντιμετωπίζουμε τη γήρανσή του, τις διαταραχές του, τις μελαγχρώσεις, την τριχόπτωση, την κυτταρίτιδα, το τοπικό λίπος κ.λπ. Τα κύτταρα χρειάζονται ενέργεια, για να εκτελέσουν αυτές τις λειτουργίες. Χωρίς κυτταρική ενέργεια ATP, το κύτταρο γερνά πρόωρα, γιατί τα πάντα στο σώμα μας μετατρέπονται σε κυτταρική ενέργεια.

Η κβαντική μεσοθεραπεία βασίζεται στην τελευταία επιστημονική ανακάλυψη της κβαντικής βιολογίας. Τα πολωμένα κοκτέιλ είτε ηλεκτρο-δυναμοποιούνται από συσκευές φωτός, πλάσματος ή υπερήχων είτε εφαρμόζονται από μόνα τους. Αλληλεπιδρούν μέσω των ενζύμων και τα ενεργά συστατικά απορροφώνται εύκολα μέσω των καναλιών διαύλων του νερού και της πολικότητας, χωρίς να χρειάζονται ενέσεις. Στο Derma Care Center εφαρμόζουμε την επαναστατική αυτή μέθοδο αντιγήρανσης σε συνδυασμό με τα προϊόντα Dermagenetic, τα οποία κατασκευάζονται με χρήση της πιο πρόσφατης γνώσης και τεχνολογίας με την οποία η ενέργεια είναι η πηγή που διεγείρει τα μιτοχόνδρια των κυττάρων για την αναγέννηση τους.