Γιατί DIOLASE Laser στο Derma Care Center;


ΓΙΑΤΙ DIOLASE LASER
ΣΤΟ DERMA CARE CENTER;Μ.Χ.

Δικηγόρος

Όταν ήρθα πρώτη φορά στο Derma Care Center μού ήταν αδιανόητο ότι σε τόσο σύντομο διάστημα θα παρατηρούσα τόσο μεγάλη διαφορά στο πρόσωπό μου, το οποίο με ταλαιπωρούσε αρκετά χρόνια και με έκανε να αισθάνομαι τρομερά ανασφαλής. Η Μαρία από την πρώτη στιγμή εξέτασε με προσοχή την (αντικειμενικά μεγάλη) έκταση του προβλήματος και με συμβούλεψε ως προς τον καταλληλότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης, πάντα με γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ελαχιστοποίηση της όποιας επεμβατικότητας. Έχω πραγματικά μείνει έκπληκτη με την αποτελεσματικότητα της θεραπείας, γεγονός που με οδήγησε να την επεκτείνω και στα κάτω άκρα, όπου παρατηρώ αντίστοιχα τρομερά αποτελέσματα. Το ευχαριστώ είναι λίγο!Σ.Κ.

Ιδιωτική Υπάλληλος

Μετά από πολλές αποτυχημένες συνεδρίες σε μηχάνημα Αλεξανδρίτη, που δυστυχώς δεν είχαν αποτέλεσμα, είπα να δοκιμάσω το λειζερ που έχει το Derma Care Center, από περιέργεια στην αρχή.
Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, με λιγότερο πόνο και λιγότερο χρόνο. Είμαι ενθουσιασμένη.

Τι άλλα θα ζητούσε κανείς;Α.Κ.

Ιδιωτική Υπάλληλος

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει 5 συνεδρίες για αποτρίχωση με διοδικό laser συνιστώ το “Derma Care Center” ανεπιφύλακτα . Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνέδρια , χωρίς ερεθισμό ούτε πόνο. Φοβερές και ευγενέστατες οι κοπέλες και η ιδιοκτήτρια , οι οποίες με τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που τις διακατέχει σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφάλεια από την αρχή.

Εξαιρετικό!!Β.Μ.

Δικηγόρος

Για πολλά χρόνια έκανα στα πόδια αποκλειστικά κερί. Όταν αποφάσισα να κάνω laser στα πόδια, συνειδητοποίησα ότι αυτή είναι η μόνη λύση στο θέμα τριχοφυΐα. Ήδη από την πρώτη συνεδρία φάνηκαν τα αποτελέσματα και άλλαξε πλήρως η ποιότητα των τριχών μου, που άργησαν και πάρα πολύ να ξαναβγουν. Μέσα σε πολύ λίγες συνεδρίες, οι τρίχες βγαίνουν σπάνια πια. Ευχαριστώ πολύ τη Μαρία και όλη την ομάδα του Derma Care Center που με τον επαγγελματισμό τους και με την άρτια καθοδήγησή τους μου έδωσαν τη λύση!Γ.Τ.

Εκπαιδευτικός

Το Κέντρο Αισθητικής «Derma Care Center» παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η εμπειρία μου σε αυτό περιλαμβάνει τον τομέα του λέιζερ και της αισθητικής προσώπου. Καθώς είχα θέμα με έντονη τριχοφυΐα ήμουν μια αρκετά ιδιαίτερη περίπτωση. Όποτε, ένας λόγος παραπάνω, η επιλογή μου για το ποιο κέντρο θα με αναλάβει να γίνει με υπευθυνότητα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την προσέγγιση τους και στο κομμάτι της επικοινωνίας και στο κομμάτι των υπηρεσιών! Έχω δει την εικόνα μου να αλλάζει και να φτάνω τον στόχο μου άμεσα! Το προσωπικό σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ οικεία και σε περιποιείται λεπτομερώς! Έχω δει θαυμάσια αποτελέσματα! Συνιστώ ανεπιφύλακτα την επίσκεψή σας σ’ αυτόν τον όμορφο και ήρεμο χώρο!Μ.Π.

Αρχιτέκτονας, Ιδιωτική Υπάλληλος

Ξεκίνησα τις συνεδρίες μου για laser στο Derma Care Center αρχικά για τα κάτω άκρα. Εμπιστεύτηκα τη Μαρία για το καινούριας γενιάς laser, παρόλο που εγώ ήξερα τον αλεξανδρίτη για την αποτρίχωση με laser. Τελικά, έμεινα έκπληκτη από το αποτέλεσμα, το οποίο ήταν ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Οπότε το θέμα ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αντιμετωπίζεται κυριολεκτικά στο Derma Care Center με το συγκεκριμένο laser και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ πολύ τη Μαρία και τις συνεργάτιδές της για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που απολαμβάνω!