FraxLipo HIFEM

FraxLipo HIFEM

Τα παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία χρησιμοποιούνται στην ιατρική αισθητική εδώ και πολλά χρόνια, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Το FraxLipo HIFEM είναι η μοναδική μη επεμβατική τεχνολογία που αυξάνει τη μυϊκή μάζα και ταυτόχρονα μειώνει το λίπος. Χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη τεχνολογία εστιασμένης μαγνητικής εκπομπής HIFEM (High Intensity Focused Electro Magnetic Field Technology), η οποία διεγείρει τους κινητικούς νευρώνες, προκαλώντας 30.000 περίπου μυϊκές συσπάσεις στα 30 λεπτά που διαρκεί η κάθε συνεδρία.

Ορισμένες από τις μέχρι τώρα τεχνολογίες, που διαθέτουμε εδώ και χρόνια στο Derma Care Center, στόχευαν στο δέρμα για σύσφιξη (π.χ. σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF Thermolift), ενώ κάποιες άλλες στο λίπος για λιποδιάλυση (λιποδιάλυση σώματος με ραδιοσυχνότητες RF) ή λιποκαταστροφή (κρυολιπόλυση ή εστιασμένοι υπέρηχοι Endola). Οι νεότερες συσκευές εκγύμνασης των μυών με μικρορεύματα (EMS γιλέκο) αποδίδουν ελάχιστα σε σχέση με το Fraxlipo HIFEM και κυρίως στα πιο επιφανειακά στρώματα της μυϊκής ομάδας μέσω έκφυσης – κατάφυσης. Τέλος, κατά τη διάρκεια της γυμναστικής (όπου επιτελούνται εκούσιες μυϊκές συσπάσεις), οι μυϊκές ίνες, υπό την καθοδήγηση του ΚΝΣ, χαλαρώνουν μεταξύ των νευρικών ερεθισμάτων, καθώς η εν εξελίξει σύσπαση εμποδίζει τη δημιουργία νέας.

Έτσι, το Fraxlipo βασίζεται στην τεχνολογία HIFEM και δρα στους κινητικούς νευρώνες των μυών. Παράγει περίπου 30.000 ακούσιες υπερμέγιστες συσπάσεις (supramaximal contractions) ολόκληρου του μυός με τέτοια συχνότητα που δεν επιτρέπει τη χαλάρωση των μυϊκών ινών μεταξύ δύο παθητικών ερεθισμάτων. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο προκαλεί τη διέγερση των ηλεκτρονίων τα οποία μεταπίπτουν σε αλλαγή στοιβάδας και παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα σε επίπεδο μεμβρανών πυροδοτώντας την ενεργοποίηση των νευρικών απολήξεων, οι οποίες με τη σειρά τους προκαλούν την έντονη σύσπαση των μυών. Η δράση είναι εξαιρετικά επιλεκτική και μόνο για την κινητική ομάδα των νευρώνων (μυϊκή ομάδα), αφήνοντας ανέπαφους τους λοιπούς ιστούς. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση του όγκου των μυών, αλλά του αριθμού των μυϊκών ινών τους. Έτσι, επιτυγχάνεται μυϊκή υπερτροφία με ταυτόχρονη καύση λίπους (λιπόλυση). Τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών παρουσιάζουν 26% αύξηση της μυϊκής μάζας και 19% μείωση του λιπώδους ιστού.

Η διαδικασία της λιπόλυσης, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, επιτυγχάνεται με την αύξηση της μεταβολικής λειτουργίας της μυϊκής ομάδας, η οποία στέλνει σήμα στον εγκέφαλο για αυξημένες απαιτήσεις ενέργειας λόγω των υπερμέγιστων συσπάσεων. Η ενέργεια αυτή εξοικονομείται από τον καταβολισμό των τριγλυκεριδίων προς ελεύθερα λιπαρά οξέα (λιπόλυση) στη στοχευμένη περιοχή, αλλά και στις παρακείμενες.

Το Fraxlipo HIFEM είναι κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες για όλες τις ηλικίες για τη μείωση του κοιλιακού λίπους, τη γράμμωση των μυών και την ανόρθωση των γλουτών. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από τον πρώτο μήνα.

Είναι απολύτως ασφαλής μεθοδολογία, ανώδυνη και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Αποκτήστε τώρα χωρίς κόπο γραμμωμένη κοιλιά, ανορθωμένους γλουτούς, μυϊκή ενδυνάμωση και σμιλευμένο σώμα με την κορυφαία τεχνολογία Fraxlipo HIFEM!

Βιβλιογραφία

  1. Clinical Study Demonstrates that Electromagnetic Muscle Stimulation Does Not Cause Injury to Fat Cells
  2. Induction of Fat Apoptosis by a Non-Thermal Device: Safety and Mechanism of Action of Non-Invasive HIFEM® Technology Evaluated in a Histological Porcine Model.
  3. Histological and Ultrastructural Effects of Ultrasound-induced Cavitation on Human Skin Adipose Tissue
  4. High Intensity Focused Electromagnetic Therapy Evaluated by Magnetic Resonance Imaging: Safety and Efficacy Study of a Dual Tissue Effect Based Non-Invasive Abdominal Body Shaping Brian M. Kinney, MD, MSME, FACS1 and Paula Lozanova, MD2
  5. Noninvasive Induction of Muscle Fiber Hypertrophy and Hyperplasia: Effects of High-Intensity Focused Electromagnetic Field Evaluated in an In-Vivo Porcine Model: A Pilot Study
  6. Safety and efficacy of a novel high‐intensity focused electromagnetic technology device for noninvasive abdominal body shaping Carolyn I. Jacob MD1

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.